VigRX FAQ

Vigrx FAQ

pyetje 1: Çfarë përbërësit janë në VigRX?(VigRX Faq)

përgjigje 1: VigRX Frequently asked question,përdor vetëm përbërësit natyral nga pjesë të ndryshme të planetit tonë për të siguruar pronat e dobishme. Përbërësit që e bëjnë VigRX aq efikas si ajo është përfshijnë si në vijim: Muira Pauma ekstrakt leh, Catuaba leh ekstrakt, xhensen kuqe aziatike, Epimedium lë ekstrakt, xhinko biloba fletë ekstrakt, pa palmetto kokrra të kuqe dhe Cuscuta farë ekstrakt. Sigurisht, kjo listë e përbërësve është subjekt për të ndryshuar në rast se njerëzit nga VigRX zbulojnë vetitë e reja dhe potencialisht të dobishme në të ardhmen.

pyetje 2: Përmban VigRX ndonjë barnave farmaceutike?

përgjigje 2: jo, kjo nuk ka. Kjo do të jetë jo vetëm e papërgjegjshme dhe të paligjshme, por ajo gjithashtu do të jetë shumë e rrezikshme. Ka pasur raste të caktuara në të kaluarën, ku disa prodhues të produkteve natyrore përfshirë sildenafil (përbërës aktiv në Viagra) në prodhimet e tyre, kështu potencialisht kërcënuese jetën e klientëve të tyre që të ndodhë të kenë kushte kardiovaskulare. Kjo është diçka që njerëzit pas VigRX kurrë nuk do edhe ëndërr e bërë.

pyetje 3: A është një problem në qoftë se unë e përdor medikamente të tjera dhe të duan të marrin VigRX?

përgjigje 3: Most probably, kjo nuk do të jetë një çështje. domethënë, për shkak të pronave të saj natyrore, VigRX nuk është menduar për të bashkëvepruar me droga të tjera. për shembull, nuk dihet se ndonjë nga përbërësit në VigRX do të ndërveprojnë me ndonjë drogë tjetër, pa marrë parasysh se çfarë lloji mund të jetë. Akoma, gjëja më e mirë për të bërë është të bisedoni me mjekun tuaj dhe i pyet ata për të shqyrtuar përbërësit në VigRX vetëm për t'u siguruar se ajo nuk mund të bashkëveprojnë me barnat që ju jeni duke marrë.

pyetje 4: A mund mbidozë në VigRX?(VigRX Faq)

përgjigje 4: It is virtually impossible to overdose on VigRX. Ajo do të jetë e njëjtë nëse jeni përpjekur për mbidozë në çaj, ose edhe më e pamundur pasi nuk ka caffeine në VigRX që mund të shkaktojnë tensionin e lartë që mund të jenë të rrezikshme për jetën. Akoma, you should remember that you will accomplish nothing by taking more VigRX than recommended as your body will not be able to absorb additional Vigrx plus përbërësit that you intended to benefit from by taking more than recommended.